Iza nama bliskog naziva Gastro ribarnica Brač krije se tvrtka Centaurus čiji su vlasnici braća Ivo i Toni Bartulović iz Splita. 

Tvrtka  prva je otkupna stanica ribe koja otkupljuje ulov od koćara i ribara diljem Jadrana – od Dubrovnika do Istre.

Od ribara se otkupljuje kompletan ulov, a ista se riba kasnije prodaje kroz 10 maloprodajnih mjesta poznata pod nazivom „Gastro ribarnice Brač“, dok dio odlazi u restorane i hotele. Od samog početka do kraja, lanac opskrbe je tako zadovoljen kroz sve platforme u lancu, od dobavljača do krajnjeg korisnika.

U svojim “Gastro ribarnicama Brač” svakodnevno nude svježu ribu te bogatu ponudu smrznutih, slanih te mariniranih proizvoda.

ribarnice.hr

Ponudu su proširili i na Gastro – pripremu gotovih jela gdje, kazuju, teže kvaliteti namirnica te pripremi istih na interesantan i inovativan način.

Ponudu slanih, mariniranih proizvoda te vina i delikatesa temelje na suradnji s vrhunskim OPG proizvođačima iz naše regije. Na taj način potpomažu male proizvođače da se kroz vlastitu kvalitetu afirmiraju na tržištu.

Svojim pristupom radu potiču održivost, a uz svoju zanimljivu ponudu uistinu su primjer dobre prakse. Njihove proizviode možete upoznati na FOR F•LAG BRAČ 2018 Festival ove subote!

ribarnice.hr