Nakon zatvaranja tržnica na kojima su domaći proizvođači plasirali svoju robu i imali stalne kupce, ali i Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta, javila se potreba za drugačijim pristupom dolaska do kupaca.

Još veću potrebu za tim iskazali su i sami naši otočani jer do nabavke domaćih porizvoda s otoka sada teže mogu doći.

Premda određeni kanali dostave domaćih proizvoda na našem otoku već neformalno postoje, novi uvjeti uzrokovani epidemijom korona virusom doveli su do većih i drugačijih potreba.

Tako se došlo na ideju o prikupljanju svih kontakata proizvođača na jednom mjestu.

Do sada smo Vaše ponude dijelili na našim društvenim mrežama, ali s obzirom da smo zbog velike potražnje otočana započeli s izradom web platforme, sami ćete se moći registirati i na njoj predstaviti svoje proizvode.

U postupku je izrada web stranice koja će okupiti proizvođače s područja cijelog otoka Brača, ali i susjednih otoka Hvara, Šolte i Visa. Ukoliko ste zainteresirani na suradnju i besplatno predstavljanje svojih proizvoda na našoj platformi, slobodno nam se obradite, a mi ćemo vam pristupiti s danjim uputama.

Na taj način omogućili bi kupcima da kontaktiraju Vas – proizvođače, a na vama je da s njima dogovorite sve ostale pojedinosti te dostavu na njihovu kućnu adresu.

Što treba napraviti ukoliko želim ponuditi svoje proizvode?

Ispunite UPITNIK sa svojim podacima i proslijedite nam ga, ili nam se obradite i mi ćemo Vam pomoći u popunjavanju

Kontaktirajte na putem e-maila: info.lagbrac@gmail.com

 

LAG i LAGUR Brač upozoravaju da ste pilikom obavljanja svoje djelatnosti dužni pridržavati se svih propisanih mjera. 

Napominjemo:

Ukoliko je radi dostave potrebno napuštanje prebivališta, bit će vam potrebna propusnica, a nju možete dobiti na osnovi naputka Ministarstva poljoprivrede:

  • kako bi se proizvedene količine poljoprivrednih proizvoda mogle dostaviti do krajnjih potrošača (uključujući mljekomate, otkupne centre i slično) – zbog zatvaranja tržnica neophodno je reorganizirati rad i omogućiti plasman domaće proizvodnje na način da domaća proizvedena roba ne propadne

A do propusnice možete kontaktiranjem svoje JLS  ili Ministarstva poljoprivrede.

 

Do uspostave WEB platforme, vaše oglase objavljivat ćemo na našim društvenim stranicama i ovdje.

  • Svaki proizvođač naveden na web stranici preuzima individualnu odgovornost za usklađenost proizvodnje sa zakonskom regulativom te za kvalitetu svojih proizvoda/plodova.
  • Napominjemo da sve detalje vezano uz kupovinu ili prodaju definiraju prodavači i kupci međusobno te LAG Brač ne posreduje u navedenome

PONUDE