Upravni odbor Lokalne akcijske grupe Brač na Sjednici održanoj 14. prosinca 2023. godine donio je tri Odluke o odabiru projekata  prijavljenih na sedmi LAG natječaj, a treći za tip operacije “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”

Izglasane su tri Odluke o odabiru projekata i ukupna potpora iznosi 145.798,64 EUR.

Odluke su donesene temeljem Natječaja za provedbu tipa operacije 3.3.1. iz Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe Brač: “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” referentna oznaka: 3.3.1./3  od 3. srpnja 2023., objavljenog na mrežnim stranicama Lokalne akcijske grupe Brač.

Odabrani projekti upućuju se u proceduru odobrenja u Agenciju za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju koja će nakon Administrativne kontrole donijeti Odluku o dodjeli sredstava ili Odluku o odbijanju.

Konačnu rang listu možete preuzeti ovdje: Pravomoćna Konačna rang lista Natječaja TO 3.3.1.-3.