brachia.hr

Već čitavo desetljeće maslinova ulja s najvišeg hrvatskog otoka osvajaju najznačajnija priznanja.

Posljednjih je godina taj trend postao pravilo. Na Braču su instalirani najmoderniji pogoni za preradu maslina, a maslinari brinu o maslinicima kao nikada prije.

Premium brand ekstra djevičanskih maslinovih ulja Brachia ima jednostavnu misiju: Hrvatskoj i svijetu predstaviti ulje kojem se Bračani od davnina već obraćaju s poštovanjem.

Ulje je to dobiveno od autohtone sorte Oblica iz probranih otočkih maslinika koji prkose zimskoj buri i nesnosnim ljetnim vrućinama.

Ulje za koje će se znalci pitati gdje je do sada bilo, a koje će zbog svoje profinjenosti zavesti one koji u maslinovu ulju uživali nikada nisu.

Čitava linija maslinovog ulja Brachia prepoznata je kao vrhunski hrvatski proizvod, iz koje se zasigurno izdvaja Brachia u ručno rađenoj keramičkoj boci unikatnog oblika ploda masline.

Njihove proizvode možete upoznati i kupiti na FOR F•LAG BRAČ 2018 Festival u Supetru ove subote

Jedinstven dizajn osvojio je brojne svjetske nagrade, od kojih se s pravom ističe WordStar Design Award za najbolju svjetsku ambalažu 2006. godine.

Facebook Brachia olive oil experience

Brachia je u vlasništvu Uja,  baš kao i brandovi Uje selekcija, Aroma mediterranea, a u ponudi ove oleoteke je i široka paleta hrvatskih maslinovih ulja ali i delikatesa koje čine presjek najboljeg što hrvatska gastro scena u ovom trenutku nudi.

Riječ je o prvoj hrvatskoj oleoteki koja je pokrenuta s misijom promocije vrhunskih hrvatskih maslinovih ulja. Njezin je osnivač Leopold Botteri čije ideje nisu ostale samo na ulju.

Svojim radom i promocijom lokalnih proizvođača, Uje je uistinu primjer dobre prakse, a svoje poslovno viđenje budućnosti otoka Brača i korištenje njegovih resursa temeljenim na održivost, Leopold Botteri ispričati će na Tribini o održivom razvoju u sklopu FOR F•LAG BRAČ 2018 Festivala.