Besplatna info radionica: Saznajte kako jednostavno do sredstava iz Europskog fonda za ruralni razvoj

Prijavite se na besplatnu info radionicu Otvorenog učilišta Algebra! Od najuspješnijih hrvatskih konzultanata saznajte među ostalim – tko može povući sredstava iz programa ruralnog razvoja, za što je moguće dobiti novce, koliko sredstava sam poduzetnik mora uložiti u projekt, kako se potiče mlade da se uključe u poljoprivredu…

Provjerite lokaciju i termin održavanja besplatne radionice, te rezervirajte mjesto putem prijavnice koja se nalazi na ovoj stranici! Samo požurite, jer je broj mjesta ograničen.

  • Zagreb, 12. listopad, Algebra centar, Ilica 242, ulaz iz Domobranske, 18:45 sati POPUNJENO
  • Zagreb, 14. listopad, Algebra centar, Ilica 242, ulaz iz Domobranske, 18:45 sati
  • Split, 13. listopad Algebra centar, Put brodarice 6 (TC Joker), 17:00 sati
  • Rijeka, 18. listopad, Algebra centar, Korzo 24 a, 17:00 sati
  • Osijek, 19. listopad, Algebra centar, Reisnerova 74, 17:00 sati

 

Pripremite projekte i ‘povucite’ sredstva iz europskog fonda za ruralni razvoj. Mi ćemo vam pomoći!

Hrvatskoj je na raspolaganju 2,4 milijarde eura

Kao korisnici Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, Hrvatskoj je na raspolaganju gotovo 2,4 milijarde eura (2.369.803.830,23 €), i to u periodu 2014. – 2020. odnosno godišnje oko 330 milijuna eura! Koliko je ovaj iznos značajan i velik govore podaci o sredstvima koji su Hrvatskoj bili na raspolaganju prije ulaska u Uniju, a koja su kroz SAPARD i IPARD iznosila najviše 35 milijuna eura godišnje.

Jeste li spremni?

Prilika je to za bespovratno financiranje projekata koju ne bi trebali propustiti OPG-ovi, obrti, trgovačka društva, zadruge, civilne udruge, jedinice područne (regionalne) samouprave, LAG-ovi, organizacije koje se bave zaštitom i promicanjem kulturnih vrijednosti i zaštitom okoliša ruralnih područja, šumoposjednici, proizvođačke organizacije i grupe, javne ustanove za zaštitu prirode.

VIŠE INFORMACIJA:

www.algebra.hr/edukacija/ruralni-razvoj/